Groentenabonnement Kopen? Ontdek een Gezonder Alternatief!

Zoek je naar gezonde manieren om meer groenten binnen te krijgen?

Of wil je het beste groenteabonnement zodat verse groente aan huis wordt bezorgd?

In dit artikel lees je waarom het handig kan zijn om een groentenabonnement te nemen en ontdek je ook een gezondere optie voor als je optimaal wilt profiteren van de gezondheidsvoordelen van groente.

Zo kun je genieten, zonder dat je veel tijd kwijt bent met het bereiden van groenten.

Wil je direct gezond slowjuice groentesap in huis halen als beter alternatief?

Klik hier en ontdek de kracht van 100% natuurlijke sapjes met speciale korting

Wat is een groentenabonnement?

Groente en fruit zijn onmisbaar voor een gezond voedingspatroon. We zijn ons steeds bewuster met z’n allen van wat we eten. Veel mensen koken zelf. Verse en onbewerkte voedingsmiddelen zijn allemaal zeer gewild. Toch wordt er nog steeds te weinig groenten gegeten.

Gemiddeld eet een volwassen Nederlander 139 gram groente per dag.[1] Als we kijken naar de volwassenen van 19-50 jaar dan eet slechts 3-4% minstens de aanbevolen hoeveelheid groente.

Wil je onze sapkuur gids zien inclusief kant-en-klaar schema? Klik hier en we sturen het gratis naar je toe.

Het gemak van een groenteabonnement

De levering van gezonde voedingsproducten aan huis is een handige manier om aan die behoeften te voldoen. Met een groentenabonnement worden verse groenten tot aan je voordeur gebracht.

Het is een makkelijke manier om je gezin te voorzien van gezond en gevarieerd eten en ervoor te zorgen dat ze hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) groenten binnenkrijgen. De kosten van een groentenabonnement zijn vaak afhankelijk van je wensen.

Groentenabonnement: groentesapjes als gezond alternatief

De meeste mensen hebben een paar groentesoorten waar ze een hekel aan hebben. Eet je liever een enorm dampend bord met broccoli of bloemkool? Of drink je liever vers koudgeperst sap met broccoli, venkel, komkommer, citroen en appel?

Natuurlijk zouden de meeste mensen voor het lekkere en gezonde sap kiezen. Om voldoende groenten en fruit op je werk te eten zijn gezonde en verse sapjes de ideale manier om je dagelijkse behoefte binnen te krijgen. Wat mij gelijk bij de volgende tip brengt: 

Verse sapjes van HappyJuicy voor een gezonde leefstijl

Ben je een moeilijke eter als het gaat om groenten? Of ben je dol op sapjes? Dan zijn de groentesapjes van HappyJuicy een goed alternatief.

Het Voedingscentrum adviseert om minimaal 250 gram groente en 2 porties fruit per dag te eten. Onze groentesapjes bevatten maar liefst 260 gram groente en fruit per flesje en zijn rijk aan veel gezonde voedingsstoffen, mineralen en vitamines.

Ze zijn heerlijk van smaak en de variatie is enorm. Elk flesje heeft zo zijn eigen smaak en unieke gezonde eigenschappen en zijn verrijkt met superfoods. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt en toch een grote variatie aan voedingsstoffen wilt binnenkrijgen.

Of je nu naar manieren zoekt om meer groenten binnen te krijgen of simpelweg slanker wilt worden. Met onze heerlijke groentesapjes pluk je daar beide de vruchten van!

Altijd voorzien van 100% natuurlijke groentesapjes van hoge kwaliteit

Met de levering van verse voedingsproducten aan huis gaan wij nog een stapje verder. We bieden ook een handig handige abonnement service aan. Je kan een groenteabonnement nemen op onze groentebox met sapjes, met een bezorging iedere 1 maand, 2 maanden en 3 maanden. Dat kan voor alle pakketten behalve het proefpakket.

HappyJuicy 60 sapjes pakket

Met een groenteabonnement op HappyJuicy zit je nooit zonder gezonde groentesapjes en heb je altijd voldoende vitamines in huis!

Hoe het werkt:

1. Ga naar de bestelpagina en kies een sapjespakket naar keuze.

2. Selecteer je abonnementsvorm en reken gelijk je eerste bestelling af.

3. Geniet van je groentesapjes die aan huis worden geleverd op de door jou gekozen leverdatum.

Je kunt het abonnement altijd wijzigen wanneer jij wilt. Geen risico dus. En het beste van alles? Je profiteert bovendien van extra korting op de reguliere prijs. Elk pakket wordt gratis bezorgd met vriestransport.

Klik hier voor meer informatie en kies jouw sapjes groenteabonnement met de hoogste korting en leun achterover, ontspan en geniet van een maandelijkse levering van koudgeperste slowjuice lekkernijen!

Als je weinig tijd hebt en toch aan je gezondheid wil werken, dan zijn onze 100% natuurlijke slowjuice sapjes vol met groenten, een beetje fruit en superfoods één van de gezondste opties.

Alle HappyJuicy sapjes

Voordelen van een groentenabonnement op groentesap

Om je te motiveren heerlijke groentesapjes te drinken en gezonder te leven, wil ik je deze 5 voordelen niet ontnemen:

Voordeel #1: gemak, geen zorgen

Als je moeite hebt met het eten van groenten dan zijn groentesapjes een heerlijk alternatief.

Het gemak van groentesap is geweldig. Veel mensen hebben het te druk met werk of andere verplichtingen waardoor ze minder gezond eten dan ze eigenlijk zouden willen.

Groentesapjes zijn de ideale kickstart naar een gezondere levensstijl. Als je moeite hebt met het eten van groenten dan zijn groentesapjes een heerlijk alternatief.

Het is een gezonde balans tussen gemak en gezondheid. Want gezond eten is makkelijker gezegd dan gedaan.

Als je op je werk bent of weinig tijd hebt dan kan het drinken van een groentesapje de perfecte oplossing zijn. Met het HappyJuicy groenteabonnement kun jij zonder gedoe genieten van alle voordelen van groenten zonder zelf te koken.

En dankzij onze bezorgservice met Red je Pakketje kun je zelf aangeven wanneer de bestelling geleverd wordt. Vóór 10:00 uur besteld, is dezelfde dag in huis, anders de volgende dag. De levering is elke werkdag mogelijk tussen 17:00 en 22:00. Wel zo handig!

Ingevroren thuisbezorgd

Na het persen worden de sappen direct gebotteld en de doppen er op gedraaid. Hierdoor heeft zuurstof zo min mogelijk kans om de kwaliteit en smaak van het sap aan te tasten.

het bottelen worden de flesjes direct ingevroren (tot wel -28 graden!), dit doen wij zodat alle voedingsstoffen goed bewaard blijven.

Onderzoek laat zien dat ingevroren groente en fruit evenveel of zelfs iets meer voedingsstoffen behoudt dan als het niet in de vriezer gaat. [2]

Je ontvangt de sapjes ingevroren waarbij je deze direct in je koelkast kan stoppen. Gekoeld zijn de sapjes ten minste 7 dagen houdbaar. Er is ook een mogelijkheid om de sapjes in te vriezen als je later wilt beginnen met de sapkuur. Bevroren sapjes zijn ten minste 6 maanden houdbaar.

Voordeel #2: voedingsstoffen uit sapjes snel opneembaar

Het voordeel van het drinken van groentesapjes is dat je lichaam de belangrijke voedingsstoffen direct in het bloed kan opnemen zonder dat het eerst vezels hoeft te verteren (zoals wel het geval is bij het eten van groenten).

Omdat het alleen bestaat uit sap dat is geëxtraheerd uit rauwe groenten en fruit, kan het extreem gemakkelijk en snel worden opgenomen door het lichaam. Dit geeft je immuunsysteem snel een boost.

Voordeel #3: je investeert in je gezondheid

Als je vermoeid bent, wat is dan het eerste waar je naar grijpt? Pak je een kopje koffie of misschien een suikerrijke drank? Hoewel sommige cafeïnehoudende dranken (zoals groene thee en koffie) gezond kunnen zijn, zijn ze geen oplossing voor de échte reden dat je moe bent.

Veel mensen hebben namelijk een vitamine- en mineralentekort zonder dat ze zich daar bewust van zijn. Als je lichaam amper belangrijke voedingsstoffen krijgt, werkt het gewoon niet zoals het zou moeten, waardoor je je vermoeid voelt.

Een groenteabonnement nemen op gezond groentesap is hiervoor de perfecte oplossing. Met meer dan 260 gram groente en fruit zorgen ze voor een onmiddellijke verhoging van belangrijke voedingsstoffen. Je overspoelt je lichaam met vitamines, mineralen en antioxidanten die gemakkelijk in je lichaam worden opgenomen, vooral als je het op een lege maag drinkt.

Ze zijn heerlijk van smaak en de variatie is enorm. Elk flesje heeft zo zijn eigen smaak en unieke gezonde eigenschappen en zijn verrijkt met superfoods. Je kunt groentesapjes drinken als aanvulling op je ontbijt, lunch of avondeten.

Voordeel #4: je steunt het milieu en lokale bedrijven

Bij HappyJuicy staat duurzaamheid voorop. We helpen onze duurzame lokale boerderijen te ondersteunen en daar krijg je als consument ook de producten het verst.

Omdat de groente en fruit met de hand gekozen is (en niet via massaproductie wordt verwerkt) gaat er niets verloren.

De overblijfselen van het groente en fruit worden gedoneerd aan een lokale boer die het aan zijn scharrelvarkentjes voert. Zo kun jij het milieu en de lokale gemeenschappen helpen en groentesapjes van hoogwaardige kwaliteit aan huis laten bezorgen via ons klimaatneutraal pakketjesvervoer.

In onderstaande video zie je de varkentjes smullen van bietenpulp:

Voordeel #5: groenten van hoge kwaliteit

Onze sapjes zijn gemaakt van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio.

Los van de groente en fruit die niet in Nederland groeien, halen we alles lokaal op. Wij zorgen ervoor dat er geen massaproductie plaatsvindt, en kiezen met de hand enkel de meest geschikte groente en fruit uit van de meest natuurlijke boeren. Dit helpt ook voedselverspilling tegen te gaan.

Het is dan ook een geruststellende gedachte dat we bij HappyJuicy enkel gebruik maken van hoogwaardige kwaliteitsproducten voor onze groentesapjes.

Groenten en fruit bevatten de meeste voedingsstoffen direct nadat ze geoogst zijn. Ze worden geplukt op hun hoogtepunt van rijpheid, dat wil zeggen wanneer ze optimaal ontwikkeld zijn voordat de rotting begint.

En met behulp van bevriezing blijven de voedingsstoffen in groentesap bijna volledig behouden. Zo weet je zeker dat je met ons groenteabonnement van gezonde sapjes thuis het beste in huis haalt en nooit meer zorgen hoeft te maken over de versheid. 

Groentenabonnement bij HappyJuicy

Wil je meer groentenabonnement van heerlijke sapjes gevuld met gezonde ingrediënten, dan zit je goed met HappyJuicy. Sommige groenten zijn gezonder dan andderen. Ook voor groentesapjes geldt hetzelfde als voor een goed kookboek: het staat of valt met gezonde ingrediënten. Bij HappyJuicy maken we gebruik van de meest gezonde groentesoorten die rijk zijn aan belangrijke voedingsstoffen.

De kracht van de koude slowjuice methode

Onze sapjes worden elke dag langzaam uit groenten en fruit onttrokken en bevatten dankzij de koude slowjuice methode de maximale voedings- en vitaminewaarde die je uit sap kunt halen.

Omdat er geen hitte ontstaat bij het persen, wat wel bij een blender kan gebeuren, is er geen sprake van een verlies aan voedingsstoffen door het verdampen van vitamines. Daarnaast vindt er geen onnatuurlijke bewerking plaats van het product zoals bij concentraatsappen en HPP.

Tot slot voegen we niets toe aan onze sapjes. Dus geen toegevoegde suikers, e-nummers of kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Alles is puur sap en 100% natuurlijk.

Gun jezelf en je gezinsleven een gezond leven met onze 100% natuurlijke sapjes:

Klik hier voor meer informatie en om onze heerlijke groentesapjes zelf te ervaren (met korting).

Onderaan de pagina kun je nog meer succesverhalen lezen van klanten die hun ervaringen met onze sapjes hebben gedeeld.

Onthoud: je hebt maar één leven, je kunt het niet recyclen of vervangen. Dus waarom zouden we er niet goed voor willen zorgen en het op de best mogelijke manier voeden?

Groenteabonnement voor een gezonde detox met sapjes

Wist je trouwens dat je groentesapjes ook kunt gebruiken als een manier om te detoxen? Bij veel mensen staat de vetverbranding op een laag pitje doordat gevaarlijke toxische stoffen zijn opgeslagen in het vetweefsel.

Afvalstoffen en gifstoffen kunnen je lever overbelasten waardoor de ontgifting van toxische stoffen uit je lichaam kan worden bemoeilijkt. Met een detox sapkuur van 3, 5 of 7 dagen geef je je lichaam de kans om afvalstoffen efficiënt af te voeren.

Je ondersteunt het reinigingsproces van gifstoffen en afvalstoffen die het vetverbrandingsproces belemmeren.

Klik hier voor meer informatie over onze Detox Sapjeskuur.

Het is gemakkelijker dan je denkt en de resultaten zullen je verrassen.

Ontdek onze 100% natuurlijke sapjes en ervaar alle voordelen!

Het drinken van onze sapjes is de ideale manier om je hoeveelheid groente en fruit aan te vullen.

Niet alleen bespaar je hiermee tijd maar je krijgt ook een breed scala van voedingsstoffen binnen. Zo bevatten onze sappen gemiddeld meer dan 7 gezonde ingrediënten en zijn ze verrijkt met superfoods.

De verschillende vitaminen en mineralen in de sappen ondersteunen onder andere het immuunsysteem en het energieniveau.

De groente en fruit die we gebruiken worden lokaal geteeld dus het komt uit eigen regio.

Klik hier om onze sapjes te bekijken en te bestellen »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook​

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis de sapkuur gids en schema

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.