Over ons

Onze oprichting

HappyJuicy is opgericht in 2021 door Oscar Helm en Jonathan Schokker. Samen besloten zij om gezonde sapjes aan te bieden van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio.

Ons doel

Het doel van HappyJuicy is om mensen te helpen gezonder te leven via gezonde sapjes, bestaande uit vers groente en fruit, afkomstig uit eigen regio.

Niet alleen verbeteren deze sapjes de gezondheid maar het maakt de keuze voor een gezonde leefstijl ook makkelijker en efficiënter. Je hoeft namelijk niet zelf de producten in te kopen en te verwerken.

Of je hier nu bent om gewicht te verliezen of je gezondheid te verbeteren door meer groente binnen te krijgen: op onze site vind je eerlijke, onafhankelijke en onderbouwde informatie die goed te begrijpen is. Daarnaast zijn de recepten met veel zorg samengesteld door een professioneel team van experts die oprecht om mensen geven en bevlogen zijn in wat ze doen.

Ons team

Ons team bestaat uit verschillende experts en mensen die gepassioneerd zijn ten aanzien van een optimale gezondheid. Wij streven ernaar om mensen weloverwogen beslissingen te laten nemen bij de aanschaf van onze sapjes. Hieronder vind je onze teamleden.

Oscar Helm avatar

Oscar Helm, MSc (officieel Oscar Helmstäter) is medeoprichter van HappyJuicy. Hij is voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut.

Al sinds 2010 is Oscar bezig met ervaring en kennis vergaren over wat gezonde voeding is en wat niet.

Als drukke ondernemer kom je dan vaak tot de conclusie dat gezond eten tijd kost. Daarom neem ik al jaren dagelijks een gezond groentesapje als aanvulling.

Je kunt dat doen door bergen groente en fruit te kopen en zelf te blenden, maar efficiënter is om het direct in te kopen. En dat kan dan ook nog eens met verse producten uit eigen regio waarbij de boer een eerlijke prijs krijgt.

Voor HappyJuicy werk ik aan artikelen en video’s, en onderzoek ik welke recepten het meest gunstig zijn om je gezondheidsdoelen te behalen.

Jonathan Schokker is medeoprichter van HappyJuicy.

Jonathan: “Als vader van een baby weet ik maar al te goed wat slaapgebrek betekent. Het is niet goed voor je immuunsysteem. 

Ook is het moeilijk om je dagelijkse portie groente en fruit binnen te krijgen. Naast je baan als vader ben je namelijk ook nog aan het werk om brood (en groente) op de plank te krijgen. 

Om een optimale hoeveelheid aan groente binnen te krijgen moet je al snel meerdere malen per dag groente eten. De tijd om dit te koken heb ik simpelweg niet.

Vandaar dat ik mij realiseerde dat het makkelijker en sneller moest kunnen en vond zo de ultieme oplossing voor mezelf, namelijk sapjes met groente en fruit. Deze drink ik dan ook elke dag als aanvulling op de groente die ik bij mijn avondmaal eet.

Ik gun deze oplossing en toevoeging aan iedereen en daarom ben ik met Oscar HappyJuicy begonnen. Hiermee kan iedereen – ongeacht hoeveel beschikbare tijd hij of zij ook heeft – zijn of haar behoeften aan groente en fruit binnenkrijgen.

Voor HappyJuicy ben ik naast mededirecteur ook verantwoordelijk voor het beheer van de website.”

Christien de Rooij profielfoto

Christien de Rooij werkte vanaf jongs af aan met haar vader in de landbouw. Ze verbouwden met name spinazie en andijvie maar ook appels en peren.

Christien is gepassioneerd door alles wat met voeding te maken heeft. Ze leest er boeken over, bezoekt geregeld beurzen of seminars en kookt graag.

Ook is ze gericht op geestelijke gezondheid, door bijvoorbeeld voldoende te ontspannen via yoga, meditatie of massages.

Bij HappyJuicy perst ze dagelijks verse sappen en helpt ze bij het inkopen van groente en fruit.  

Aya profielfoto

Aya heeft vanaf haar kinderjaren last gehad van huidproblemen. Toen ze las dat voeding mogelijk een relatie had met haar huidproblemen begon ze gezonder te eten, met meer groente en fruit.

Na enkele weken merkte ze al resultaat, en na 4 maanden waren vrijwel al haar huidproblemen verdwenen.

Nu ze twee kinderen heeft, wil ze graag de gezonde leefstijl die ze zichzelf heeft aangeleerd doorgeven. Het gehele gezin drinkt dagelijks een groentesapje. 

Ze wilt graag bijdragen aan de maatschappij door mensen te helpen op een makkelijke manier meer groente en fruit binnen te laten krijgen. 

Ze werkt samen met Christien om de sappen te persen maar ook om ze in te pakken en te verzenden.

Wetenschappelijke onderbouwing

Bij het schrijven van blogartikelen wordt in de meeste gevallen gebruikt gemaakt van wetenschappelijk bronnen. Daarbij maken de auteurs en redacteurs met name gebruik van gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken en meta-analyses uit medische databanken, wetenschappelijke publicaties en boeken. De belangrijkste bron hierbij is deze:

Bedrijfsgegevens

HappyJuicy B.V.
Zekeringstraat 17A
1014 BM Amsterdam

Kvk nummer: 78627680
Contactformulier

 

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook​

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis de sapkuur gids en schema

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.