Op deze pagina kun je de detox kuur ervaringen lezen van gebruikers met onze groentesapjes. Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van onze hoge kwaliteit sapjes en onze service.

De sapkuur ervaringen en succesverhalen van klanten geven een indruk van wat je kunt bereiken met sapvasten of een detox kuur. 

Ben je enthousiast over de sapjes van HappyJuicy? Bestel hier jouw sapjes kortingspakket of volg een 3, 5 of 7-daagse detox sapkuur

Mijn vrouw en ik zijn net klaar met onze 5-daagse detox sapkuur. We zijn allebei zeer tevreden over HappyJuicy! De sapjes waren goed te drinken en zeer bevredigend. De bestelling werd op tijd geleverd met bevroren sappen. – Jos 

Ik was erg benieuwd naar je sapjes. Zouden ze wel smaken? En nog belangrijker… zou zo’n sapkuur wel werken? Mijn nieuwsgierigheid overwon, dus ik moest het uitproberen! Mijn twijfel bleek onterecht. De service was top en de 9 soorten sapjes die ik heb gekregen zorgen voor de ene verrassing na de andere. Meer dan genoeg variatie, wel zo fijn! De sapjes nemen me wel een hoop zorgen uit handen en dat is ook wat waard. Ik vind de sapkuur makkelijk vol te houden en ik voel me er goed bij. Ik heb mijn zus ondertussen ook al overtuigd het uit te proberen, haha! Dank jullie wel! – Marjolein

Hi Oscar en team, I did it!! Ik heb mijn eetpatroon omgegooid en probeer nu gezonder te leven met sapjes van happyjuicy. Wat betreft de sapjes, de smaakjes zijn prima te drinken! Dank aan het happyjuicy team! Met vriendelijke groeten, Adrianna

De manier van bestellen op jullie website is erg duidelijk en de levering verliep vlotjes. Ik vond het fijn dat er een eenvoudig schema bij zat om te volgen.  De detox sapkuur was goed te doen en een goede hoeveelheid in de flesjes. Ik haal de sapjes een dag eerder uit de vriezer en laat ze in de koelkast ontdooien. Op de dag zelf haal ik ze uit de koelkast, want persoonlijk vind ik ze op kamertemperatuur veel lekkerder. Voor de kwaliteit en service die je krijgt ben ik tevreden over de prijs per flesje. – Karima

Dit is mijn eerste ervaring met dit sapjesbedrijf. Ik heb andere sappen geprobeerd en voor het aantal sapjes dat je krijgt is de prijs van happyjuicy zeer redelijk. Ik werd niet teleurgesteld door het gemak van bestellen en de levering aan huis. De sappen waren lekker. Ik drink ze als aanvulling op mijn eetpatroon. Binnenkort eens proberen of het als detox sapkuur ook de moeite waard is. – Anoniem

Besloten om toch maar een detox te doen in het nieuwe jaar. Ik ben aangenaam verrast, al moet ik zeggen dat ik het in de  eerste 2 dagen best wel moeilijk had. Maar toch doorgezet en uiteindelijk resultaat geboekt. Dat heb ik met geen enkel dieet ooit bereikt. De sapjes waren pittig en vol van smaak. Of ik het zou aanraden? Zeker weten. Het is een genot om ze in de ochtend te drinken. Ook de levering was in orde en de klantenservice was erg behulpzaam. Een aanrader wat mij betreft. – Amy

Ik heb de HappyJuicy sapjes via Oscar leren kennen. Mijn sapkuur ervaringen met dit bedrijf zijn alleen maar positief. In het verleden heb ik zelf wel eens sapjes geprobeerd te maken. Toch komen deze qua smaak niet in de buurt bij jullie sapjes. Voor mij een heerlijke manier om dagelijks aan je vitamines en mineralen te komen. Ze zijn lekker en motiveren me om gezond te leven. Voor de prijs krijg je een goede kwaliteit. En dat is ook wat waard. Ik ga het kortingspakket zeker nog een keer bestellen. – Anoniem

Eerste keer juicen voor mij. Bestelde een 3-daagse detox sapkuur. De klantenservice was erg behulpzaam. Mijn ervaringen zijn tot dusverre positief. Ik kijk al uit naar mijn volgende kuur. – Anoniem

Alles smaakte goed. Ben ook zeer tevreden over de begeleiding van happyjuicy en het duurzame concept. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld als je een 7 dagen detox bestelt. Van de levering tot wat je moet drinken op welke dag. Dit was een stuk makkelijker dan ik dacht dat het zou zijn. Ik had geen honger en merkte op dag 3 een flinke toename van energie. Ik heb al opnieuw besteld voor volgende maand. En ik kan het zeker aan iedereen aanraden. – Saskia

Geweldig! Ik heb andere sapjes in het verleden geprobeerd, maar die waren lang niet zo lekker… De sapjes van jullie zijn wel te drinken en van goede kwaliteit. De kinderen waren er ook dol op, wat het zoveel gemakkelijker maakt om dagelijks porties groenten en fruit voor ze binnen te krijgen. De levering was ook prima in orde en keurig op tijd geleverd. Dankjewel voor jullie goede service – Sheila

Dit was mijn eerste detox kuur en kennismaking met Happyjuicy. De sapjes heb ik gekocht om te detoxen. De kuur is eenvoudig om te volgen. Sommige smaken vond ik niet erg smaakvol, maar gelukkig waren ze ook niet vies. Over de communicatie met het bedrijf en de levering ben ik tevreden. – Marijke 

Deze natuurlijke slowjuice sapjes van jullie zijn absoluut heerlijk en gezond! Zo fijn dat ze suikerarm zijn. Soms voeg ik er wat eiwitpoeder aan toe als ik een maaltijdvervanger wil. Kortom, ik ben tevreden en zal zeker weer bij jullie bestellen. – Christie

Bij happyjuicy 30 groentesapjes besteld als eerste detox sapkuur van 7 dagen ervaring. Ik was bang dat ik veel honger zou lijden, dit viel achteraf reuze mee. De groentesapjes werden op tijd geleverd. – Anoniem

Voor de prijs vond ik dat de sapjes van hoge kwaliteit waren. Ze waren vers en lekker! Ik neem dagelijks een sapje bij het opstaan voor extra vitamines. Ik geniet echt van de smaak van bijna alle sapjes (met bieten boost mijn favoriet). Kan dit zeker aanraden vanwege het gemak. – Roderick

Ik heb de 3-daagse detox kuur bij jullie gevolgd. Het was mijn eerste detox kuur ervaring en ben zeer tevreden met de behaalde resultaten. De detox kuur was een stuk makkelijker vol te houden dan ik dacht. Ik voelde me goed en had geen noemenswaardige bijwerkingen. Met name de variatie aan smaken vond ik heel erg fijn! Ze smaakte verrassend lekker. Sommige zijn zoet en andere wat kruidig, enkele iets bitter, maar die variatie aan smaken zorgt ervoor dat de sapkuur veel makkelijker vol te houden is. Ik zal later dit jaar zeker nog een keer van jullie detox kuur gebruik gaan maken. – Suzan

Mag ik jullie via deze weg bedanken voor de heerlijke sapjes die ons zijn toegezonden? We zijn een maand geleden begonnen met jullie sapjes en vinden het heerlijk! Ze zijn van hoge kwaliteit, dat proef je. Ideaal om bijna iedere dag wat extra groenten binnen te krijgen. We runnen een familiebedrijf en dat zijn soms hectische dagen. Ik doe dagelijks mijn best om mijn gezin te voorzien van gezond en gevarieerd eten, maar op de dagen dat we te weinig groenten en fruit eten, geef ik mijn kids en partner een extra groentesapje. Dankzij de verschillende soorten smaken zit er voor iedereen wel wat bij. Ik ben enorm blij dat dit op mijn pad is gekomen. Het moederschap en een eigen bedrijf vraagt soms veel, des te belangrijker is het om goed voor mijzelf en mijn kinderen te zorgen. De bezorging gaat goed op afspraak en ook spreekt het ons aan dat er aandacht is voor duurzaamheid. Wij zijn tevreden en hopen dit lang te kunnen volhouden. Dus bij deze nogmaals bedankt voor jullie goede service. – Asmara

Deze rauwe sapjes zijn vers en lekker! De bestelling werd snel en correct geleverd. – Anoniem 

Wil je direct zelf ook onze sapjes of een detox kuur ervaren? Klik dan direct hier om jouw pakket te bestellen.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook​

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis de sapkuur gids en schema

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.