100% Natuurlijke Sapbox met 9 Soorten Slowjuices

HappyJuicy 60 sapjes pakket voorkant groot

Natuurlijk en vers slowjuice sap in één Sapbox

Ben jij ook dol op sapjes? Ontdek onze heerlijke groentesapjes voor je dagelijkse vitamines en mineralen in één flesje. De HappyJuicy sapbox is ideaal voor iedereen die van versgeperst groentesap houdt.

Onze sapbox pakketten van 15, 25, 35 of 50 sapjes zorgen voor variatie in sapjes en smaak, zodat je elke dag een ander verrassend  lekker sapje kunt proberen.

Je ontvangt 100% natuurlijke slowjuice sapjes, geperst van groenten en fruit van lokale telers. 

Alle sapjes zijn met verschillende ingrediënten gemaakt, maar het belangrijkste is dat er geen enkel onnatuurlijk stof is toegevoegd en ook geen toegevoegde suikers. De sapjes worden geconserveerd door ze direct in te vriezen, en zo worden ze ook bij je aan huis geleverd.

Aangeraden wordt om ze meteen in de vriezer te bewaren als je ze niet meteen gaat opdrinken. Dit is de meest natuurlijke manier om te conserveren en zo ook de meeste vitamines en mineralen behouden blijven.

Wil je onze sapkuur gids zien inclusief kant-en-klaar schema? Klik hier en we sturen het gratis naar je toe.

Koudgeperst (Cold pressed) slowjuice techniek

Bij HappyJuicy worden geen technieken van conserveren gebruikt waarbij veel voedingsstoffen verloren kunnen gaan, zoals bijvoorbeeld bij verhitting. Daarnaast worden de groentesapjes ook nog eens koudgeperst.

Het voordeel van koud persen heeft eigenlijk dezelfde reden, namelijk dat zoveel mogelijk vitamines en mineralen behouden blijven in het sap.

Er worden dus geen extra suikers, kunstmatige zoetstoffen en conserveermiddelen aan de sapjes toegevoegd om het bijvoorbeeld zoeter of langer houdbaar te maken. Wat bij veel andere sapjes op de markt wel het geval is. 

Bekijk hier onze heerlijke sapjes voor een gezonde leefstijl.

Gezonde groentesapjes bestellen in een voordelige Sapbox

In onze sapjes zit veel variatie want er zijn in totaal 9 soorten sapjes.

Van deze 9 sapjes bestaan 6 sapjes uit 70% groente en 30% fruit, en de 3 overige sapjes bestaan voor 100% uit groente. Ook zit in elk sapje tenminste één superfood.

Groenten bevatten gemiddeld minder suiker dan fruit, en daarom zijn de sapjes ook zo laag mogelijk in natuurlijke suikers. Sterker nog, 3 van onze sapjes bestaan voor 100% uit groenten!

De slowjuice sapjes van HappyJuicy bevatten gemiddeld 260 gram groente en fruit per flesje. 

De gemiddelde Nederlander krijgt te weinig groente en fruit binnen. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit is namelijk twee stuks fruit per dag en 250 gram groente per dag. En sommige experts raden zelfs aan om 350 gram groenten op een dag te eten. 

Nu is het absoluut belangrijk om ook hele stukken groenten en fruit te eten, onder andere vanwege de vezels die daarin zitten.

Maar omdat veel mensen het moeilijk vinden om voldoende groenten en fruit binnen te krijgen, zijn onze groentesapjes een handige en gezonde aanvulling op je huidige eetpatroon.

Met onze sapbox heb je altijd een sappige en verfrissende dorstlesser met weinig calorieën in huis. 

Bestel hier jouw sapbox kortingspakket om te beginnen.

HappyJuicy 60 sapjes pakket bovenkant groot

9 heerlijke juices van 100% natuurlijke groenten en fruit 

Met 9 verschillende soorten sapjes in elke sapbox ben je voorzien van alle ingrediënten die je nodig hebt om je lichaam te ontgiften en je immuunsysteem te versterken. Lekker veel variatie dus en ontzettend gezond!

Elke sapbox kortingspakket van HappyJuicy bevat de volgende sapjes:

Bieten Boost: dit sapje heeft een lichtzoete smaak en is doordrenkt met gezonde voedingsstoffen en bestaat voor 70% uit groente en voor 30% uit fruit. De ingrediënten zijn rode biet, wortel, appel, peer, bleekselderij, citroen en de superfood gember.

Royaal Rood: is een veelzijdig sapje met een royale smaak en is ontzettend rijk aan vitamine C. De ingrediënten zijn rode biet, bleekselderij, bataat, courgette, peer, citroen en de superfoods gember en camu camu.

Blushing Boost: een avontuurlijk sapje dat fris en aangenaam smaakt en voor 70% uit groente bestaat en voor 30% uit fruit. De ingrediënten zijn venkel, pastinaak, appel, gele wortel, komkommer, ananas, bleekselderij, rode biet en limoen.

Wortel Weerstand: dit sapje smaakt bijzonder aangenaam en verfrissend door de ananas en appel, en bestaat voor 70% uit groenten en voor 30% uit fruit. Het is een uitstekende bron van vitamine A, vitamine C en de mineralen ijzer en koper.

Andere ingrediënten zijn wortel, ananas, appel, gele paprika, limoen en de superfoods goji bessen en gember.

Groene Verjonging: dit sapje smaakt lekker fris en lichtzoetig en bestaat voor 70% uit groenten en voor 30% uit fruit. De ingrediënten zijn broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, appel, peer, munt en de superfood spirulina.

Dit groentesapje is een uitstekende bron van B-vitamines, vitamine C, vitamine E, vitamine K en ijzer.

Kurkuma Geel: dit sapje heeft een lekkere, milde smaak en bestaat voor 70% uit groente en voor 30% uit fruit. De ingrediënten zijn gele wortel, appel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen en de superfoods gember en kurkuma.

100% Oranje: deze oranje krachtpatser smaakt lichtzoetig en bestaat voor 100% uit groenten en is het nog gezondere zusje van Wortel Weerstand. De ingrediënten zijn wortel, gele paprika, limoen en de superfood gemberwortel.

Gouden Gezondheid: dit frisse sapje is het nog gezondere zusje van Kurmua Geel en bestaat voor 100% uit groentesap.Het bevat gele wortel, witte kool, gele biet, citroen en de superfoods gemberwortel en kurkuma.

Groene Genezing: een avontuurlijk sapje dat voor 100% uit groentesap bestaat en het nog gezondere zusje is van Groene Verjonging is. De ingrediënten zijn broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, munt en het superfood spirulina. En door deze ingrediënten smaakt het groentesapje lekker fris.

Ook zit het vol met B-vitamines, vitamine C, vitamine E, vitamine K en mineralen zoals ijzer. 

Klik hier om de lekkerste sapjes te proberen met de hoogste korting.

Alle HappyJuicy sapjes

Sapbox groentesapjes verrijkt met superfoods 

Elke sapbox heeft een grote verscheidenheid aan groentesappen, elk met verschillende smaken en gezondheidsvoordelen. 

Aan elk sapje hebben we minimaal één superfood toegevoegd. Denk aan de volgende superfoods:

 •  Kurkuma
 • Goji bessen
 • Gember
 • Spirulina
 • Camu camu

Elke sapbox die je ontvangt bevat 15, 25, 35 of 50 sapjes, afhankelijk van het pakket dat je bestelt.

Bij iedere sapbox zit een uitleg met een schema over wanneer je welk sapje drinkt. Alles is dus al van tevoren voor je bedacht, je hoeft alleen de stappen te volgen.

Bestellen is eenvoudig. Op deze bestelpagina hebben we alle sapboxen voor je op een rijtje gezet. Je kunt hier alle kortingspakketten vergelijken op grootte van de boxen, de prijs en meer.

De afwisseling in smaak zorgt voor een stimulans van de zintuigen. Geniet van de afwisseling!

Het enige dat hetzelfde blijft is de hoge kwaliteit van ons groentesap. Met onze gezonde slowjuice sapbox ben je voorzien van alle ingrediënten die je nodig hebt.

De voordelen van de Sapbox van HappyJuicy

Ben je op zoek naar een handige manier om meer voedingsstoffen, vitamines, en mineralen aan te vullen? Dan is het drinken van onze verfrissende sapjes een van de gemakkelijkste manieren om dit te doen.

Hier zetten we de belangrijkste voordelen voor je gezondheid op een rijtje:

Vitamine A

Onze sapjes Wortel Weerstand, 100% Oranje en Gouden gezondheid bevatten relatief veel vitamine A, in de vorm van bétacaroteen.

Vitamine A heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand.

Vitamine A komt o.a. voor in groente en fruit. Vooral in wortelen, broccoli, boerenkool, paprika en kurkuma.

B-vitamines

Onze sapjes Royaal Rood, Kurkuma Geel, Gouden Gezondheid, Bieten Boost, Groene Genezing en Groene Verjonging zijn onder meer rijk aan B-vitamines.

In totaal zijn er 8 verschillende B-vitamines:

* Vitamine B12 helpt bij het immuunsysteem en ondersteunt de afweer van * het lichaam.

* Vitamine B6 bevordert de energiestofwisseling

* Vitamine B1 activeert je natuurlijke energie in het lichaam

* Vitamine B2 is belangrijk voor het energiemetabolisme en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid.

* Vitamine B3 helpt energie vrij te maken uit voeding en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen

* Vitamine B5 ondersteunt de energiestofwisseling en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid

* Vitamine B8 draagt bij aan een energieleverend metabolisme

Zoals je ziet zijn ze allemaal belangrijk voor onze energiehuishouding, maar elke B-vitamine heeft ook zo zijn eigen unieke voordelen.

B-vitamines komen in allerlei soorten voedingsmiddelen voor. Vooral in graanproducten, groente, noten, vis, vleeswaren en melkproducten. 

Vitamine C

Onze sapjes Wortel Weerstand, 100% oranje, Gouden Gezondheid, Kurkuma Geel en de Blushing Boost bevatten veel vitamine C.

Vitamine C is misschien wel de meest bekende vitamine. Gezien de gezondheidsvoordelen is dit niet zo verrassend.

Want vitamine C bevordert de energiestofwisseling, helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en is goed bij vermoeidheid.

Vitamine C komt o.a. voor in groenten en fruit. Vooral in bloemkool, boerenkool, papaja, kiwi’s, aardbeien, bessen en paprika’s.

Vitamine E

Onze sapjes Groene Verjonging en Groene Genezing bevatten relatief veel vitamine E.

Vitamine E levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Calcium

Calcium is rijkelijk aanwezig in onze Wortel Weerstand, Bieten Boost en Kurkuma Geel sapjes.

Calcium (kalk) is een van de belangrijkste mineralen voor het lichaam.

Calcium bevordert de energiestofwisseling en ondersteunt de spijsvertering.

IJzer

De sapjes Bieten Boost, Wortel Weerstand, Groene Verjonging en Groene Genezing bevatten relatief veel ijzer.

IJzer bevordert de aanmaak van hemoglobine, een stofje dat het transport van zuurstof in het lichaam regelt.

IJzer helpt energie vrij/los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten.

Ook heeft ijzer een positieve invloed op het immuunsysteem en kan het gebrek aan energie helpen verminderen.

Magnesium

De sapjes Groene Verjonging en Groene Genezing bevatten relatief veel magnesium.

Magnesium helpt bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam.

Het bevordert de energiestofwisseling en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Bij een magnesiumtekort kunnen er klachten optreden.

Deze lijst is slechts een kleine greep van de voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen die onze slowjuice groentesapjes bieden. 

Met onze natuurlijke groentesapjes ligt voor iedereen een gezonde leefstijl binnen handbereik. 

Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over welke vitamines of supplementen je moet nemen.

Zoek jij lekkere groentesapjes als een goede aanvulling op je dieet? Of heb je andere doelen?

Bekijk de bestelpagina voor meer informatie over de sapbox kortingspakketten.

Ontdek onze 100% natuurlijke sapjes en ervaar alle voordelen!

Het drinken van onze sapjes is de ideale manier om je hoeveelheid groente en fruit aan te vullen.

Niet alleen bespaar je hiermee tijd maar je krijgt ook een breed scala van voedingsstoffen binnen. Zo bevatten onze sappen gemiddeld meer dan 7 gezonde ingrediënten en zijn ze verrijkt met superfoods.

De verschillende vitaminen en mineralen in de sappen ondersteunen onder andere het immuunsysteem en het energieniveau.

De groente en fruit die we gebruiken worden lokaal geteeld dus het komt uit eigen regio.

Klik hier om onze sapjes te bekijken en te bestellen »

2 reacties

 1. klaudia bahr

  Hallo Oscar,
  1. Heb aardig wat van uw aanbevelingen gelezen maar mis de hoeveelheid ml dat in één sapje zit.
  2. Is er ook een korting als je meer dan één van je boeken tegelijk besteld?
  Graag zou ik dit alsnog willen weten.
  Alvast bedankt.
  Vriendelijke groet,
  klaudia bahr

  1. Klantenservice

   Hallo klaudia,
   Bedankt voor je vragen.
   1. Dat is 180 ml
   2. Nee, er is geen korting als je meer boeken besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook​

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis de sapkuur gids en schema

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.