Ontdek alle voordelen van een sapkuur en geniet van 100% natuurlijke slowjuice sapjes

* Gewichtsverlies wordt behaald met de sapkuur in combinatie met een caloriebeperkend dieet

Is het niet frustrerend dat het afvallen telkens niet lukt of dat je verloren gewicht snel weer terugkomt?

Daarom wordt het misschien tijd om eens wat anders te proberen, iets dat snel resultaat geeft terwijl je gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Ik heb het dan over afvallen met een sapkuur waarbij je enkele dagen geen vast voedsel eet maar alleen gezonde en lekkere sapjes tot je neemt.

Voordat je denkt: “NIET ETEN, DAT IS NIET LEUK!” raad ik je aan om verder te lezen. Het is namelijk energiegevender en effectiever om af te vallen dan je denkt! 

Bekijk deze pagina aandachtig en ontdek hoe ook jij snel kunt afvallen en alle andere voordelen van een sapkuur kunt ervaren. 

Wat een sapkuur is en hoe sapvasten werkt

Bij een sapkuur eet je voor enkele dagen geen vast of vloeibaar voedsel behalve een aantal gezonde sapjes. Je mag daarnaast wel nog water, thee en koffie (met mate) drinken zonder toevoeging van suiker of (kunstmatige) zoetstoffen. 

Bij onze sapvasten programma’s eet je 1 of 5 dagen niets en drink je 6 sapjes per dag. 

In deze sapjes zit veel variatie want er zijn in totaal 9 soorten sapjes. Van deze 9 sapjes bestaan 6 sapjes uit 70% groente en 30% fruit, en de 3 overige sapjes bestaan voor 100% uit groente. Ook zit in elk sapje tenminste één superfood.

De ervaringen van onze sappenkuur zijn dat het makkelijk vol te houden is en de sapjes lekker smaken. 

Ook zijn er vele voordelen van vasten en het consumeren van veel groente en fruit, die tevens wetenschappelijk onderbouwd zijn. Ontdek hieronder waarom je van sapvasten afvalt en wat de gezondheidsvoordelen van kort vasten zijn.  

Disclaimer: Niet iedereen zou sapvasten moeten proberen. Sapvasten kan potentieel voor snel en significant gewichtsverlies leiden. Sapvasten kan nadelige effecten hebben. We raden sapvasten af aan mensen met ondergewicht, mensen met eetstoornissen, als je zwanger bent, als je borstvoeding geeft en als je jonger bent dan 18 jaar. Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst uw huisarts of specialist. Vasten of sapvasten doe je volledig op eigen verantwoordelijkheid. 

Alle HappyJuicy sapjes

De 3 redenen waarom kort vasten effectief is om gewicht te verliezen

1. Sapvasten zorgt voor calorierestrictie

Als je gewicht wilt verliezen, is sapvasten één van je beste opties.

Want of je nu een paar kilo kwijt wilt of overgewicht hebt, bij sapvasten verlies je gewicht omdat je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je normaal gesproken binnenkrijgt.

Daarbij hoef je niet te gissen wat je wel of niet moet eten want er is een duidelijk schema. 

Daarom is sapvasten de makkelijkste manier om een calorierestrictie te creëren waardoor je snel gewicht verliest. 

In een sapje van ons zit gemiddeld 67 kcal.

2. Sapvasten verhoogt je metabolisme

Onderzoeken wijzen uit dat een korte periode vasten potentieel je metabolisme verhoogt omdat het de levels van de neurotransmitter norepinephrine verhoogt.[1]Resting energy expenditure in short-term starvation is increased as a result of an increase in serum norepinephrine

Daarnaast bleek uit onderzoek dat vasten effectiever was dan een simpele calorierestrictie als het gaat om vet verliezen en tegelijkertijd spiermassa behouden.[2]Intermittent versus daily calorie restriction: which diet regimen is more effective for weight loss?

Spiermassa zorgt ervoor dat je lichaam meer energie nodig heeft om zich te onderhouden. Hierdoor heb je meer voeding nodig om aan te komen, en hoef je je calorieën minder te beperken om af te vallen.

3. Sapvasten geeft stijging groeihormoon

Het menselijke groeihormoon is de kern van veel aspecten van je gezondheid. Het heeft een impact op je metabolisme, gewicht en spierkracht.

Er zijn meerdere onderzoeken die bevestigen dat vasten een positief effect heeft op je groeihormoon.[3]The effect of prolonged fasting on levels of growth hormone-binding protein and free growth hormone[4]Augmented growth hormone (GH) secretory burst frequency and amplitude mediate enhanced GH secretion during a two-day fast in normal men

Het groeihormoon zorgt ervoor dat je minder of geen spierkracht verliest als je afvalt, dat je sneller afvalt en dat je metabolisme sneller wordt.

5 redenen waarom kort vasten gezond is

Er zijn meerdere redenen waarom vasten gezond is, en deze zijn allemaal door wetenschappelijk onderzoek aangetoond. Hieronder vind je 5 belangrijke redenen.

1. Stabielere bloedsuikerspiegel door het verlagen van de insulineresistentie

Door het verlagen van je insulineresistentie wordt je lichaam gevoeliger voor insuline waardoor glucose effectiever van je bloed naar je cellen toestroomt.

Dit zou vooral nuttig kunnen zijn voor mensen met het risico op diabetes type 2 of mensen die dit al hebben.[5]Effects of intermittent fasting on health markers in those with type 2 diabetes: A pilot study

De complicaties van diabetes type 2 zijn gevolgen aan o.a. de voeten, zenuwen, ogen, nieren en hart- en bloedvaten.

2. Betere gezondheid door ontstekingsremmende werking

Een studie met 50 volwassenen toonde aan dat het vasten tijdens de Ramadan ervoor zorgde dat de ontstekingsniveaus omlaag gingen.[6]Intermittent fasting during Ramadan attenuates proinflammatory cytokines and immune cells in healthy subjects

Ook andere studies bevestigen dat vasten een ontstekingsremmende werking heeft.

Dit is gunstig omdat veel welvaartsziekten zoals obesitas en diabetes type 2 in verband staan met een hoge mate van ontstekingsniveaus in het lichaam.

3. Het zorgt potentieel voor een betere gezondheid van je hart en cholesterolwaarden

Hartziekte is op dit moment de grootste doodsoorzaak in de wereld, met ruim 30% van alle sterfgevallen per jaar.

Er zijn onderzoeken die aantonen dat vasten ervoor zorgt dat de gezondheid van je hart verbetert. Daarbij wordt ook het risico op coronaire hartziekte lager.

Een kleine studie bevestigde dat om de dag vasten, de ‘slechte’ LDL cholesterol met 25% deed verlagen.[7]Improvements in coronary heart disease risk indicators by alternate-day fasting involve adipose tissue modulations

Een andere studie met 110 zwaarlijvige volwassenen toonde aan dat drie weken vasten de totale cholesterol en de ‘slechte’ LDL-cholesterol verlaagde net als de bloeddruk.[8]The effects of three-week fasting diet on blood pressure, lipid profile and glucoregulation in extremely obese patients

* Let op: als je hartklachten hebt contacteer dan eerst je huisarts voordat je begint met (sap)vasten.

4. Vasten zorgt potentieel voor een beter werkend brein en voorkomt hersenaandoeningen

Meerdere onderzoeken bij dieren wijzen uit dat de functie van het brein en de hersenstructuur verbetert.[9]Chronic intermittent fasting improves cognitive functions and brain structures in mice

Daarnaast heeft het ook geholpen om hersenziekten zoals Alzheimer en Parkinson tegen te gaan.[10]Dietary restriction increases the number of newly generated neural cells, and induces BDNF expression, in the dentate gyrus of rats[11]Neuroprotective role of intermittent fasting in senescence-accelerated mice P8

5. Het vertraagt mogelijk de veroudering

Meerdere studies bij dieren hebben aangetoond dat vasten potentieel de levensduur verlengt.[12]Effects of intermittent feeding upon growth and life span in ratsn[13]Signalling through RHEB-1 mediates intermittent fasting-induced longevity in C. elegans

Het is nog niet bewezen dat vasten ook het leven van mensen kan verlengen maar gezien de verbeteringen in allerlei gezondheidsmarkers (zoals cholesterol, inflammatie en oxidatieve stress) en de positieve resultaten bij dierproeven ligt dit wel in de lijn der verwachtingen.

5 redenen waarom groente en fruit gezond zijn

1. Ze geven je duurzame energie

In tegenstelling tot geraffineerde koolhydraten geeft fruit en groente je snel en langdurend energie.

Hierdoor ervaar je tijdens een sapkuur voldoende energie.

2. Ze geven je een verzadigd gevoel

Tijdens een sappenkuur, waarbij je dus geen vast voedsel eet, zou je hongergevoelens kunnen krijgen.

Toch hebben de meeste mensen daar weinig last van omdat sapjes een verzadigend gevoel geven.

3. Ze geven je essentiële voedingsstoffen

Voor het optimaal functioneren heeft ons lichaam vitaminen en mineralen nodig welke volop in groente en fruit zitten.

Met onze groentesapjes krijg je een grote variatie van voedingsstoffen binnen. Dat komt omdat elk sapje bestaat uit een verschillende mix van groente en fruit.

4. Ze leiden tot een lagere kans op verschillende ziekten

Overtuigend bewijs laat zien dat het eten van veel groente en fruit het risico op hartaandoeningen en beroertes verlaagt.[14]Fruit and vegetable consumption and mortality from all causes, cardiovascular disease, and cancer: systematic review and dose-response meta-analysis of prospective cohort studies

Daarnaast verlaagt het ook de kans op diabetes type 2 en spijsverteringsproblemen.[15]Harvard – The Nutrition Source – Vegetables and Fruits

5. Ze helpen bij het afvallen

Bij het verhogen van de inname van groente en fruit verhoog je de kans op gewichtsverlies.[16]Changes in Intake of Fruits and Vegetables and Weight Change in United States Men and Women Followed for Up to 24 Years: Analysis from Three Prospective Cohort Studies Vooral bessen, appels en peren worden in verband gebracht met gewichtsverlies.

Een superfood BOOST in elk sapje?

In alle smaken van onze sapjes zit minimaal één ‘superfood’. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende superfoods:

 • Goji bessen
 • Kurkuma
 • Gember
 • Spirulina
 • Camu camu
Maar uiteraard kunnen we producten als limoen en broccoli eigenlijk ook zien als ‘superfoods’ want deze zitten vol met essentiële voedingsstoffen voor het lichaam. 

Welke ingrediënten zitten er in onze 9 sapjes?

Onze zes sappen met 70% groente bestaan uit:

HappyJuicy sapje Bieten Boost

Bieten Boost

Rode biet, wortel, appel, peer, bleekselderij, gember, citroen
HappyJuicy sapje Blushing Boost

Blushing Boost

Venkel, pastinaak, appel, gele wortel, komkommer, ananas, bleekselderij, rode biet, limoen
HappyJuicy sapje Groene Verjonging

Groene Verjonging

Broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, appel, peer, munt, spirulina
HappyJuicy sapje Kurkuma Geel

Kurkuma Geel

Gele wortel, appel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gember, kurkuma
HappyJuicy sapje Royaal Rood

Royaal Rood

Rode biet, bleekselderij, bataat, courgette, gember, peer, citroen, camu camu
HappyJuicy sapje Wortel Weerstand

Wortel Weerstand

Wortel, ananas, appel, gember, gele paprika, limoen, goji bessen

Onze drie 100% groentesappen bestaan uit:

HappyJuicy sapje 100% Ooranje

100% Oranje

Wortel, gele paprika, gemberwortel, limoen
HappyJuicy sapje Gouden Gezondheid

Gouden Gezondheid

Gele wortel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gemberwortel, kurkuma
HappyJuicy sapje Groene Genezing

Groene Genezing

Broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, munt, spirulina

Welke ingrediënten zitten er in onze 9 sapjes?

Onze zes sappen met 70% groente bestaan uit:

 • Kurkuma Geel
  • Gele wortel, appel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gember, kurkuma
 • Wortel Weerstand
  • Wortel, ananas, appel, gember, gele paprika, limoen, goji bessen
 • Blushing Boost
  • Venkel, pastinaak, appel, gele wortel, komkommer, ananas, bleekselderij, rode biet, limoen
 • Royaal Rood
  • Rode biet, bleekselderij, bataat, courgette, gember, peer, citroen, camu camu
 • Bieten Boost
  • Rode biet, wortel, appel, peer, bleekselderij, gember, citroen
 • Groene Verjonging
  • Broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, appel, peer, munt, spirulina

Onze drie 100% groentesappen bestaan uit:

 • 100% Oranje
  • Wortel, gele paprika, gemberwortel, limoen
 • Gouden Gezondheid
  • Gele wortel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gemberwortel, kurkuma
 • Groene Genezing
  • Broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, munt, spirulina

De houdbaarheid van onze sappen

Onze sappen worden bevroren bezorgd.

Als je deze direct in je vriezer stopt na ontvangst, zijn ze 6 maanden houdbaar. In een reguliere vriezer passen 40 tot 50 flesjes in één lade.

Als je een sapje ontdooid hebt, zijn ze in de koelkast ongeopend ten minste 7 dagen houdbaar. Als een sapje buiten de koelkast staat, is deze een dag houdbaar.

We hebben aan elk sapje een klein beetje limoen of citroen toegevoegd zodat de sappen langer houdbaar zijn en een frisse smaak hebben. 

Omdat dit een lage hoeveelheid is, blijven de sappen zoet en krijg je bovendien ook de nuttige vitaminen van citroen en limoen binnen.

De ideale manier om je dagelijkse behoefte groente en fruit aan te vullen

Het Voedingscentrum raadt aan om minimaal 250 gram groente en 200 gram fruit per dag te eten. Kom jij daar dagelijks aan?

En kom je ook aan de optimale hoeveelheid groente en fruit per dag? Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je de kleinste kans hebt om te sterven aan hart- en vaatziekten als je dagelijks 375 gram groente en 300 gram fruit eet.[17]Fruit and vegetable consumption and all-cause, cancer and CVD mortality: analysis of Health Survey for England data

Daarom zijn onze sapjes dé ideale manier om je dagelijkse hoeveelheid groente en fruit aan te vullen.

Klantervaringen

Leuk initiatief! De Sapjes smaken heerlijk.
Klara
Ik drink er 5 per dag als sapkuur. Daardoor kan ik dit 6 dagen gebruiken. Heeft zeker het gewenste resultaat. Ik gebruik het als een kickstart om af te vallen..
Michael
Voelde me echt wel een stuk gezonder! En 4 kilo eraf!
Jennifer

2 tijdelijk gratis digitale bonussen

Uiteraard krijg je bij deze sapkuur een overzichtelijk schema wanneer je precies welke sapjes gaat drinken. Maar daarnaast krijg je ook de volgende twee gratis bonussen.

Digitale bonus #1: sapkuur gids

In deze gids leer je hoe je je moet voorbereiden op de sapkuur zodat je niet tegen vervelende verrassingen aanloopt. 

Ook lees je tips hoe je om moet gaan met een hongergevoel of andere ongemakkelijkheden. 

Digitale bonus 2: 13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam

De meeste diëten voor gewichtsverlies zijn ronduit waardeloos. Ze leggen je allerlei beperkingen op, zonder dat daadwerkelijk bewezen is dat ze werken.

Consequentie is dat je nooit je streefgewicht zal bereiken. Met deze 13 richtlijnen creëer je een slank en gezond lichaam en met blijvend resultaat. Je kunt dus ook eindelijk afrekenen met het jojo-effect.

Dit is hoe het werkt

Wij snappen dat je enthousiast bent en graag direct aan de slag wilt gaan. Hieronder staat stap-voor-stap omschreven hoe alles in zijn werk gaat.

 1. Kies hieronder het sappenkuur programma dat je wilt volgen en plaats je bestelling.
 2. Ontvang de track-en-trace code in je inbox en zo kan jij tot op het half uur nauwkeurig volgen hoe laat de bezorger bij je bezorgadres is. Vóór 9:00 uur besteld op een werkdag is dezelfde dag geleverd, anders de volgende werkdag. 
 3. Je ontvangt de sapjes voor de sappenkuur ingevroren waarbij je deze direct in je koelkast kan stoppen. 
 4. Bij ontvangst kun bij een sapkuur de sapjes direct in je koelkast doen. Gekoeld zijn de sapjes ten minste 7 dagen houdbaar. Er is ook een mogelijkheid om de sapjes in te vriezen als je later wilt beginnen met de sapkuur. Bevroren sapjes zijn ten minste 6 maanden houdbaar.
 5. Klaar om te beginnen? Bekijk het sapvasten schema om precies te zien welke sapjes je op welke momenten gaat drinken. 
Kies hieronder het sapkuur programma dat je wilt volgen. Wij wensen je het beste!

Kies nu hieronder jouw pakket om te beginnen met je sapkuur

HappyJuicy 9 sapjes pakket

1 dag sapkuur

Om het uit te proberen
45
50

• Pakket met 9 sapjes
€5,00 per sapje
 • Samenstelling pakket:
 • 1x Blushing Boost
 • 1x Groene Verjonging
 • 1x Wortel Weerstand
 • 1x Gouden Gezondheid
 • 1x Groene Genezing
 • 1x 100% Oranje
 • 1x Bieten Boost
 • 1x Kurkuma Geel
 • 1x Royaal Rood
HappyJuicy 30 sapjes pakket

3 dagen sapkuur

Lekker aan de slag!
90
85
00

• Pakket met 18 sapjes incl. 6% korting
€4,72 per sapje
 • Samenstelling pakket:
 • 2x Blushing Boost
 • 2x Groene Verjonging
 • 2x Wortel Weerstand
 • 2x Gouden Gezondheid
 • 2x Groene Genezing
 • 2x 100% Oranje
 • 2x Bieten Boost
 • 2x Kurkuma Geel
 • 2x Royaal Rood
HappyJuicy 60 sapjes pakket

5 dagen sapkuur

Serieus aan de slag!
150
129
50

• Pakket met 30 sapjes incl. 14% korting
€4,32 per sapje
 • Samenstelling pakket:
 • 4x Blushing Boost
 • 4x Groene Verjonging
 • 4x Wortel Weerstand
 • 3x Gouden Gezondheid
 • 3x Groene Genezing
 • 3x 100% Oranje
 • 3x Bieten Boost
 • 3x Kurkuma Geel
 • 3x Royaal Rood
Populair

Start nu en verlies in no-time gewicht

Onthoud dat de kilo’s niet zo maar verdwijnen… je moet er iets voor doen. Met deze sapkuur zal je een calorierestrictie krijgen waardoor je binnen no-time gewicht zal verliezen.
 
Neem even een moment om je voor te stellen hoe het voelt…
 
 • Als je afvalt zonder ingewikkelde diëten of programma’s
 • Als het je wel lukt om in korte tijd gewicht te verliezen zonder dat het ongezond is
 • Als binnenkort mensen versteld staan van jouw slanke lichaam

Je moet je voorstellen dat je je niet meer onzeker hoeft te voelen over je lichaam of wat anderen daarvan denken.

Om dit te bereiken kun je nu de eerste stap zetten door te sapvasten via onze sappenkuur met een hoge calorierestrictie als gevolg. 

Wortel Weerstand sapje

Veelgestelde vragen (FAQ)

Antwoorden op veelgestelde vragen

Een sapkuur is geschikt voor iedereen behalve mensen met ondergewicht, mensen met eetstoornissen, als je zwanger bent, als je borstvoeding geeft en als je jonger bent dan 18 jaar.

Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst uw huisarts of specialist. 

Het beperken van de calorie-inname om gewicht te verliezen is één van de meest effectieve methodes om gewicht te verliezen. Met deze sapkuur is deze beperking goed te bereiken waarbij je iedere dag met de sapjes veel voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Na het bestellen van het sapjespakket krijg je direct een mail met een digitaal document (PDF) waar instructies in staan over de sapkuur en een schema met welk sapje je wanneer gaat drinken. Alles is dus al van tevoren voor je bedacht, je hoeft alleen de stappen te volgen.

Het enige wat je naast de sapjes mag drinken is water, thee en koffie (met mate). Je mag alle theesoorten nemen, maar je mag aan de thee of koffie geen suiker of (kunstmatige) zoetstoffen toevoegen. De meeste mensen ervaren dat het drinken van water of thee het hongergevoel iets stilt.

Bijverschijnselen komen weinig voor, een klein gedeelte van de gebruikers ervaart hoofdpijn, zweten, onrustig slapen of hongergevoelens tijdens het sapvasten. Dit kan komen door (lichte) ontwenningsverschijnselen door tijdens de sapkuur geen middelen te gebruiken als sigaretten, suiker en alcohol. Koffie mag overigens met mate.

Er zit een groot verschil tussen helemaal niets eten en sapvasten. Over het algemeen ervaren mensen weinig honger als ze onze sapkuur volgen want je drinkt dagelijks 4 tot 6 sapjes die boordenvol vitamines en mineralen zitten. 

Na je bestelling gaan we direct aan het werk om je sapjespakket in een doos te stoppen met een pakbon erop.

Je kunt zelf kiezen op welke dag je het pakket wilt ontvangen. Als je vóór 9:00 uur bestelt op werkdagen kun je het pakket dezelfde dag nog ontvangen, anders wordt het de volgende werkdag.

Je ontvangt voor de levering via de mail een Track & Trace code waarmee je je pakket kunt volgen. De sapjes komen voor bestellingen in Nederland aan tussen 17:00 en 22:30 uur (uitzonderingen daargelaten).

Ja, wij leveren aan mensen die in België wonen.

Je kunt zelf kiezen op welke dag je het pakket wilt ontvangen. Als je voor 10:00 uur bestelt, dan kan je het op de volgende werkdag ontvangen. Meestal wordt er geleverd tussen 11:00 en 17:00 uur. 

Je ontvangt voor de levering via de mail een Track & Trace code waarmee je je pakket kunt volgen. 

Gekoeld en ongeopend zijn de sapjes ten minste 7 dagen houdbaar. Als een sapje buiten de koelkast staat, is deze een dag houdbaar.

Bevroren sapjes zijn ten minste 6 maanden houdbaar. Het is mogelijk om na ontdooiing van de sapjes deze nogmaals in te vriezen maar dan is de houdbaarheid in de koelkast vervolgens 4 dagen in plaats van ten minste 7.

Ja, omdat de groente en fruit lokaal met de hand gekozen is – en niet via massaproductie wordt verwerkt – gaat er niets verloren.

De overblijfselen van het groente en fruit worden gedoneerd aan een lokale boer die het aan zijn scharrelvarkentjes voert.

Er zit gemiddeld 67 kcal in een sapje van ons.

Kies nu hieronder jouw pakket om te beginnen met je sapkuur

HappyJuicy 9 sapjes pakket

1 dag sapkuur

Om het uit te proberen
45
50

• Pakket met 9 sapjes
€5,00 per sapje
 • Samenstelling pakket:
 • 1x Blushing Boost
 • 1x Groene Verjonging
 • 1x Wortel Weerstand
 • 1x Gouden Gezondheid
 • 1x Groene Genezing
 • 1x 100% Oranje
 • 1x Bieten Boost
 • 1x Kurkuma Geel
 • 1x Royaal Rood
HappyJuicy 30 sapjes pakket

3 dagen sapkuur

Lekker aan de slag!
90
85
00

• Pakket met 18 sapjes incl. 6% korting
€4,72 per sapje
 • Samenstelling pakket:
 • 2x Blushing Boost
 • 2x Groene Verjonging
 • 2x Wortel Weerstand
 • 2x Gouden Gezondheid
 • 2x Groene Genezing
 • 2x 100% Oranje
 • 2x Bieten Boost
 • 2x Kurkuma Geel
 • 2x Royaal Rood
HappyJuicy 60 sapjes pakket

5 dagen sapkuur

Serieus aan de slag!
150
129
50

• Pakket met 30 sapjes incl. 14% korting
€4,32 per sapje
 • Samenstelling pakket:
 • 4x Blushing Boost
 • 4x Groene Verjonging
 • 4x Wortel Weerstand
 • 3x Gouden Gezondheid
 • 3x Groene Genezing
 • 3x 100% Oranje
 • 3x Bieten Boost
 • 3x Kurkuma Geel
 • 3x Royaal Rood
Populair

Wetenschappelijke bronnen[+]

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook​

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis de sapkuur gids en schema

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.