Krijg voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft met 100% natuurlijke slowjuice sapjes en boost je gezondheid

Vind je het vervelend dat je soms het idee hebt dat je meer groente en fruit had moeten eten, maar dat dit simpelweg niet lukt en dat dit ten koste gaat van je gezondheid?

Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou…

De beste manier om je groente en fruit consumptie aan te vullen is namelijk met gezonde slowjuice sapjes. Dat komt omdat je ruim 250 gram groente en fruit in een sapje kan persen en het direct kan opdrinken, zonder lange bereidingstijd.

Door de hoeveelheid groente en fruit in een sapje en de verschillende soorten die er in zitten, is het een ware vitamine boost!

Alle HappyJuicy sapjes

De sapjes van slechte kwaliteit die je vast wel eens gedronken hebt

Je hebt vast wel eens sapjes zien liggen in de supermarkt. Geregeld worden deze in een koelvak gezet omdat ze dan vers lijken. In werkelijkheid is dat soms helemaal niet nodig en is het een marketingtruc om het product vers te doen lijken.

Deze sapjes zijn vaak gemaakt vanuit concentraat of puree. Bij de bewerking hiervan vindt verhitting plaats waardoor een groot gedeelte van de voedingsstoffen verloren gaat. Hierna wordt water toegevoegd aan het concentraat en vaak ook suiker. Zo heb je sappen die lang houdbaar zijn en erg goedkoop te produceren zijn maar van slechte kwaliteit. 

Naast de concentraat sapjes zien we tegenwoordig steeds vaker sapjes die met HPP (hogedrukpasteurisatie) geproduceerd zijn. Dit is een techniek die leidt tot een groot verlies van voedingsstoffen en dus van lage kwaliteit is. Dit doen de producenten mede zodat de sapjes langer houdbaar zijn. 

Ons persoonlijke bezwaar bij sapjes van lage kwaliteit is dat ze de schijn geven je gezondheid te ondersteunen. De gezondheidsclaims van deze sapjes worden snel aangenomen ondanks dat de kwaliteit laag is. Gelukkig kunnen consumenten voor bijna dezelfde prijs hoogwaardige slowjuice sapjes kopen.

De kracht van de koude slowjuice methode

Door langzaam en koud het sap uit de groente en fruit te persen, blijven veruit de meeste smaak, vitaminen en mineralen behouden. 

Omdat er geen hitte ontstaat bij het persen, wat wel bij een blender kan gebeuren, is er geen nutriëntenverlies door het verdampen van vitamines. Daarnaast vindt er geen onnatuurlijke bewerking plaats van het product zoals bij concentraatsappen en HPP. 

Tot slot voegen we niets toe aan onze sapjes. Dus geen toegevoegde suikers, e-nummers of kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Alles is puur sap en 100% natuurlijk. Voor de houdbaarheid voegen we een klein beetje citroen of limoen toe. Hierdoor zijn de sapjes tot 6 maanden houdbaar in de vriezer en minstens 7 dagen in de koelkast.

5 redenen waarom groente en fruit gezond zijn

1. Ze geven je langdurig energie

In tegenstelling tot geraffineerde koolhydraten geeft fruit maar ook groente je snel en langdurig energie.

2. Ze geven je een verzadigd gevoel

Door groente en fruit te eten voel je je sneller verzadigd.

Als je een verzadigd gevoel hebt dan ga je minder snel teveel of ongezond eten.

3. Ze geven je essentiële voedingsstoffen

Voor het optimaal functioneren heeft ons lichaam vitaminen en mineralen nodig welke volop in groente en fruit zitten.

Met onze groentesapjes krijg je een grote variatie van voedingsstoffen binnen. Dat komt omdat elk sapje bestaat uit een verschillende mix van groente en fruit.

4. Ze leiden tot een lagere kans op verschillende ziekten

Onderzoeken tonen aan dat het eten van veel groente en fruit het risico op hartaandoeningen en beroertes verlaagt.[1]Fruit and vegetable consumption and mortality from all causes, cardiovascular disease, and cancer: systematic review and dose-response meta-analysis of prospective cohort studies Iedere extra portie groente en fruit verlaagt het risico met gemiddeld 4%.

Ook verlaagt het volgens onderzoeken de kans op diabetes type 2 en spijsverteringsproblemen.[2]Vegetables and Fruits – The Nutrition Source – Harvard

5. Ze helpen bij het afvallen

Bij het verhogen van de inname van groente en fruit verhoog je de kans op gewichtsverlies.[3]Changes in Intake of Fruits and Vegetables and Weight Change in United States Men and Women Followed for Up to 24 Years: Analysis from Three Prospective Cohort Studies Vooral bessen, appels en peren worden in verband gebracht met gewichtsverlies.

'Minimale' versus 'optimale' hoeveelheid groente en fruit

Het voedingscentrum adviseert om minimaal 250 gram groente en 250 gram fruit per dag te eten.

Meerdere wetenschappers zijn van mening dat deze minimale hoeveelheden te laag liggen voor een optimale gezondheid. Als het aan deze wetenschappers ligt zouden we dagelijks 300 gram fruit moeten eten en minimaal 375 gram groente. 

Deze hoeveelheden verlagen volgens onderzoek namelijk de kans op vroegtijdig overlijden met ruim 40%. Dit is in vergelijking tot mensen die minder groente eten.[4]Fruit and vegetable consumption and all-cause, cancer and CVD mortality: analysis of Health Survey for England data

Kortom, deze experts zeggen dat je niet moet mikken op wat een ‘minimale’ hoeveelheid is om gezond te zijn, maar op wat een ‘optimale’ hoeveelheid is om zo gezond mogelijk te zijn. 

Dus waarom op minimale hoeveelheden mikken en niet op optimale hoeveelheden? Je mikt toch ook niet op 65 jaar oud worden? Nee, je mikt op zo gezond mogelijk zo oud mogelijk te worden.

Het is niet voor iedereen even makkelijk om zijn of haar optimale hoeveelheid aan groente en fruit binnen te krijgen. Daarom zijn onze sapjes dé ideale manier om je dagelijkse hoeveelheid groente en fruit aan te vullen.

Grote variatie aan groente

Wanneer heb jij voor het laatst een maaltijd gekookt waarin je 7 of meer verschillende soorten gezonde ingrediënten verwerkt hebt?

In elk sapje van ons zitten gemiddeld meer dan 7 van deze gezonde ingrediënten.

Het binnenkrijgen van een grote variatie van verschillende groente en fruit geeft je een breed spectrum aan verschillende soorten voedingsstoffen en daarbij een breed scala aan potentiële gezondheidsvoordelen.

Dus niet alleen zijn onze sapjes een aanvulling op je dagelijkse hoeveelheid groente, maar ze verbreden ook de diversiteit aan groente die je binnenkrijgt.

Tijdsbesparing

Als jij mikt op het dagelijks binnenkrijgen van een optimale hoeveelheid groente, en een grotere variatie aan groente, dan heb jij drie keuzes:

Ga jij de groente koken, rauw eten of ga je het drinken?

Met rauw eten is niets mis mee, maar dat vinden veel mensen vrij vervelend om in grote hoeveelheden te doen.

Met het koken is ook niets mis mee, maar het kost wel veel tijd. Om aan de optimale hoeveelheid groente te komen, zou je al snel  – buiten je hoofdmaaltijd om – ook tijdens de lunch of je ontbijt groente moeten eten.

De tijd dat je in de keuken staat, is daarbij ook niet meegeteld. Wij hebben er niet zo’n zin om elke keer met meer dan 7 verschillende gezonde ingrediënten te koken en in grote hoeveelheden. Of om bij meerdere maaltijden per dag groente voor te bereiden.

Om deze reden zijn sapjes de ideale oplossing. Een flesje pak je zo uit de koelkast en drink je zo op. Voor ons is het een ideale aanvulling – elke ochtend voor het werk bijvoorbeeld – om direct de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen en fris de dag te beginnen!

Een superfood BOOST in elk sapje?

In alle smaken van onze sapjes zit minimaal één ‘superfood’. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende superfoods:

 • Goji bessen
 • Kurkuma
 • Gember
 • Spirulina
 • Camu camu
Maar uiteraard kunnen we producten als limoen en broccoli eigenlijk ook zien als ‘superfoods’ want deze zitten vol met essentiële voedingsstoffen voor het lichaam. 

Welke ingrediënten zitten er in onze 9 sapjes?

Onze zes sappen met 70% groente bestaan uit:

HappyJuicy sapje Bieten Boost

Bieten Boost

Rode biet, wortel, appel, peer, bleekselderij, gember, citroen
HappyJuicy sapje Blushing Boost

Blushing Boost

Venkel, pastinaak, appel, gele wortel, komkommer, ananas, bleekselderij, rode biet, limoen
HappyJuicy sapje Groene Verjonging

Groene Verjonging

Broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, appel, peer, munt, spirulina
HappyJuicy sapje Kurkuma Geel

Kurkuma Geel

Gele wortel, appel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gember, kurkuma
HappyJuicy sapje Royaal Rood

Royaal Rood

Rode biet, bleekselderij, bataat, courgette, gember, peer, citroen, camu camu
HappyJuicy sapje Wortel Weerstand

Wortel Weerstand

Wortel, ananas, appel, gember, gele paprika, limoen, goji bessen

Onze drie 100% groentesappen bestaan uit:

HappyJuicy sapje 100% Ooranje

100% Oranje

Wortel, gele paprika, gemberwortel, limoen
HappyJuicy sapje Gouden Gezondheid

Gouden Gezondheid

Gele wortel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gemberwortel, kurkuma
HappyJuicy sapje Groene Genezing

Groene Genezing

Broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, munt, spirulina

Welke ingrediënten zitten er in onze 9 sapjes?

Onze zes sappen met 70% groente bestaan uit:

 • Kurkuma Geel
  • Gele wortel, appel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gember, kurkuma
 • Wortel Weerstand
  • Wortel, ananas, appel, gember, gele paprika, limoen, goji bessen
 • Blushing Boost
  • Venkel, pastinaak, appel, gele wortel, komkommer, ananas, bleekselderij, rode biet, limoen
 • Royaal Rood
  • Rode biet, bleekselderij, bataat, courgette, gember, peer, citroen, camu camu
 • Bieten Boost
  • Rode biet, wortel, appel, peer, bleekselderij, gember, citroen
 • Groene Verjonging
  • Broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, appel, peer, munt, spirulina

Onze drie 100% groentesappen bestaan uit:

 • 100% Oranje
  • Wortel, gele paprika, gemberwortel, limoen
 • Gouden Gezondheid
  • Gele wortel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gemberwortel, kurkuma
 • Groene Genezing
  • Broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, munt, spirulina

De houdbaarheid van onze sappen

Onze sappen worden bevroren bezorgd.

Als je deze direct in je vriezer stopt na ontvangst, zijn ze 6 maanden houdbaar. In een reguliere vriezer passen 40 tot 50 flesjes in één lade.

Als je een sapje ontdooid hebt, zijn ze in de koelkast ongeopend ten minste 7 dagen houdbaar. Als een sapje buiten de koelkast staat, is deze een dag houdbaar.

We hebben aan elk sapje een klein beetje verse limoen of verse citroen toegevoegd zodat de sappen langer houdbaar zijn en een frisse smaak hebben. 

Omdat dit een lage hoeveelheid is, blijven de sappen zoet en krijg je bovendien ook de nuttige vitaminen van citroen en limoen binnen.

Alle wetenschappelijke voordelen van onze ingrediënten op een rij

Onze sapjes bestaan uit verschillende ingrediënten die allerlei voedingsstoffen bevatten. Hieronder vind je de voordelen van deze voedingsstoffen op basis van wetenschappelijk onderzoek.

 • B-vitamines, vitamine C en ijzer helpen bij vermoeidheid en ondersteunen het energieniveau en het immuunsysteem 
 • Vitamine A ondersteunt het gezichtsvermogen, de huid, de ijzerhuishouding en het immuunsysteem
 • Vitamine A helpt bij de normale werking van de slijmvliezen
 • Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat de huid verstevigt
 • Vitamine C is van belang voor het behoud van sterke tanden en is belangrijk voor het tandvlees
 • Vitamine C draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
 • Vitamine C levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
 • Vitamine C is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten 
 • Ijzer is goed voor het leervermogen, de concentratie en het geheugen
 • Ijzer is goed voor een normaal zuurstoftransport in het lichaam en ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen voor behoud van gezonde cellen en weefsels 
 • Vitamine K ondersteunt de botten en de bloedstolling
 • Koper beschermt tegen vrije radicalen en ondersteunt de opbouw van zenuwcellen 
 • Kalium is gunstig voor de bloeddruk
 • Fosfor ondersteunt de botten

De 8 stappen van het maken van onze sapjes

Stap 1: Wij rijden rond en verzamelen zoveel mogelijk groente en fruit van onze lokale boeren. We zorgen ervoor dat er geen massaproductie plaatsvindt en kiezen enkel de meest geschikte groente en fruit uit.

Stap 2: De ingekochte groente en fruit maken we grondig schoon met speciale professionele apparatuur.

Stap 3: Nu worden de groente en fruit precies afgewogen voor onze recepten. Hierdoor behouden we dezelfde kwaliteit en smaak per sapje.

Stap 4: Om de groente en fruit door de slowjuicer te krijgen, snijden we deze tot de juiste groottes.

Stap 5: Persen, persen en nog eens persen. Alle fruit en groente wordt in de professionele juicer gedaan en geperst. 

Stap 6: Na het persen worden de sappen direct gebotteld en de doppen er op gedraaid. Hierdoor heeft zuurstof zo min mogelijk kans om de kwaliteit en smaak van het sap aan te tasten. 

Stap 7: Na het bottelen worden de flesjes direct ingevroren (tot wel -28 graden!), dit doen wij zodat alle voedingsstoffen goed bewaard blijven. Onderzoek laat zien dat ingevroren groente en fruit evenveel of zelfs iets meer voedingsstoffen behoudt dan als het niet in de vriezer gaat.[5]Vitamin retention in eight fruits and vegetables: a comparison of refrigerated and frozen storage

Stap 8: In de laatste stap stoppen we de sapjes in de dozen en versturen wij deze naar jou.

Klantervaringen

Leuk initiatief! De Sapjes smaken heerlijk.
Klara
Ik drink er 5 per dag als sapkuur. Daardoor kan ik dit 6 dagen gebruiken. Heeft zeker het gewenste resultaat. Ik gebruik het als een kickstart om af te vallen..
Michael
Voelde me echt wel een stuk gezonder! En 4 kilo eraf!
Jennifer
100% Oranje sapje

Kies nu hieronder jouw pakket om te beginnen

HappyJuicy 9 sapjes pakket

Proefpakket

Voor de starter of als proef
39
95

• Pakket met 9 sapjes
€4,44 per sapje
 • Samenstelling pakket:
 • 1x Blushing Boost
 • 1x Groene Verjonging
 • 1x Wortel Weerstand
 • 1x Gouden Gezondheid
 • 1x Groene Genezing
 • 1x 100% Oranje
 • 1x Bieten Boost
 • 1x Kurkuma Geel
 • 1x Royaal Rood
HappyJuicy 30 sapjes pakket

Kortingspakket

Lekker aan de slag!
120
104
50

• Pakket met 30 sapjes incl. 13% korting
€3,75 per sapje
 • Samenstelling pakket:
 • 4x Blushing Boost
 • 4x Groene Verjonging
 • 4x Wortel Weerstand
 • 3x Gouden Gezondheid
 • 3x Groene Genezing
 • 3x 100% Oranje
 • 3x Bieten Boost
 • 3x Kurkuma Geel
 • 3x Royaal Rood
Populair
HappyJuicy 60 sapjes pakket

Extra kortingspakket

Serieus aan de slag!
235
199
95

• Pakket met 60 sapjes incl. 15% korting
€3,33 per sapje
 • Samenstelling pakket:
 • 7x Blushing Boost
 • 7x Groene Verjonging
 • 7x Wortel Weerstand
 • 7x Gouden Gezondheid
 • 7x Groene Genezing
 • 7x 100% Oranje
 • 6x Bieten Boost
 • 6x Kurkuma Geel
 • 6x Royaal Rood

Veelgestelde vragen (FAQ)

Antwoorden op veelgestelde vragen

Na je bestelling gaan we direct aan het werk om je sapjespakket in een doos te stoppen met een pakbon erop.

Je kunt zelf kiezen op welke dag je het pakket wilt ontvangen. Als je vóór 9:00 uur bestelt op werkdagen kun je het pakket dezelfde dag nog ontvangen, anders wordt het de volgende werkdag.

Je ontvangt voor de levering via de mail een Track & Trace code waarmee je je pakket kunt volgen. De sapjes komen voor bestellingen in Nederland aan tussen 17:00 en 22:30 uur (uitzonderingen daargelaten).

Ja, wij leveren aan mensen die in België wonen.

Je kunt zelf kiezen op welke dag je het pakket wilt ontvangen. Als je voor 10:00 uur bestelt, dan kan je het op de volgende werkdag ontvangen. Meestal wordt er geleverd tussen 11:00 en 17:00 uur. 

Je ontvangt voor de levering via de mail een Track & Trace code waarmee je je pakket kunt volgen. 

In een reguliere vriezer passen 40 tot 50 flesjes in één lade.

Gekoeld en ongeopend zijn de sapjes ten minste 7 dagen houdbaar. Als een sapje buiten de koelkast staat, is deze een dag houdbaar.

Bevroren sapjes zijn ten minste 6 maanden houdbaar. Het is mogelijk om na ontdooiing van de sapjes deze nogmaals in te vriezen maar dan is de houdbaarheid in de koelkast vervolgens 4 dagen in plaats van ten minste 7.

Ja, omdat de groente en fruit lokaal met de hand gekozen is – en niet via massaproductie wordt verwerkt – gaat er niets verloren.

De overblijfselen van het groente en fruit worden gedoneerd aan een lokale boer die het aan zijn scharrelvarkentjes voert.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook​

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis het ebook

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en download gratis de sapkuur gids en schema

Door je e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail. Voor deze mailing kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail.